2317700440 6936836219 ΤΣΙΜΙΣΚΗ 92, Θεσσαλονίκη wizmant@gmail.com
hero image
 
     
     
     
  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΜΑΝΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Στρατιωτικός Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη
 
 
 
     
  Ο ιατρός Μάνθος Κωνσταντίνος είναι πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Αισθητική - Προσθετική Οδοντιατρική στο πανεπιστήμιο του Sheffield στην Αγγλία, καθώς και στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.Έχει ακολουθήσει την μετεκπαίδευση του στο Γναθοχειρουργικό - Οδοντιατρικό Τμήμα του 401 Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών και στο Προσθετικό Τμήμα του Οδοντιατρείου Φρουράς Αθηνών. Επιπλέον, ο ιατρός Μάνθος Κωνσταντίνος έχει διατελέσει διευθυντής Οδοντιατρείου σε διάφορα τάγματα και φρουρές στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων του τάγματος Υγειονομικού στο Πυλί στην Κω, του Οδοντιατρείου του ΣΤΕΠ Φρουράς Κομοτηνής και του Οδοντιατρείου Φρουράς Ξάνθης. Σήμερα ο οδοντίατρος Μάνθος Κωνσταντίνος εκτός από την επαγγελματική του δραστηριότητα στο ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο ιατρείο που διατηρεί στην πόλη της Κομμοτηνής, διατελεί και Αναπληρωτής διευθυντής του Οδοντιατρείου της Φρουράς Θεσσαλονίκης.  
 
 
 
 
 
 
     
     
     
  Εμπειρία & Επαγγελματισμός

Ο Δρ. Μάνθος Κωνσταντίνος διακρίνεται για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του στην οδοντιατρική του δραστηριότητα. Με μια συνεχή πορεία στον χώρο της οδοντιατρικής , έχει αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία και προσαρμόζει την ιατρική του πρακτική στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Είναι γνωστός για τον επαγγελματισμό του στον τρόπο εργασίας του, διατηρώντας την προσήλωση στα υψηλά πρότυπα και την αναβάθμιση των ιατρικών του γνώσεων. Ο οδοντίατρος Μάνθος Κωνσταντίνος προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους ασθενείς του, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και τεχνικές για την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων στο στόμα και τα δόντια.

Η συνέπεια και η επαγγελματική συμπεριφορά του οδοντίατρου Μάνθου Κωνσταντίνου αποτελούν το στοιχείο που διαχωρίζει την πρακτική του από άλλους οδοντιατρικούς επαγγελματίες. 

 
     
     
     
 
 
 
 
  Εμπιστευθείτε μας 

Στο ιατρείο του Μάνθου Κωνσταντίνου δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υγιεινή και στην καθαριότητα των εργαλείων, των μηχανημάτων και ολόκληρου του χώρου του ιατρείου μου μας ώστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας ένα ασφαλές περιβάλλον.

  Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 
 
 
 
 
     
     
     
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις οδοντιατρικές θεραπείες και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!